Vaša korpa
0 artikla - 0,00 Din.
Vaša korpa je trenutno prazna!
Vaši proizvodi Cena

O NAMA

Preduzeće Hemoluks se nalazi u ulici Pilota Mihaila Petrovića br.53g, tačno preko puta McDonaldsa, na Vidikovcu. Farbara Hemoluks postoji još od 1999. godine i pouzdan je partner svih, koji žele, da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma.

Naši iskusni i profesionalni prodavci pružiće Vam maksimalnu uslugu i pomoć pri odabiru najboljeg za Vas. U saradnji sa nama bićete zadovoljni profesionalnom uslugom i vrhunskim kvalitetom.

Ili Kupite sve sto Vam je potrebno u nasoj online prodavnici.

Naša osnovna delatnost je trgovina na veliko i malo bojama, lakovima, termo i hidro izolacijama, molerskim alatima, akrilnim fasadama, lepkovima, profi alatima I raznim drugim proizvodima vodećih proizvođača Bekament, Vitex, Zvezda, Henkel, Sika, Izomat, JUB, Duga, Helios, Zorka, TKK, Body, Erlac, Chromodemn, Stucco italiano i drugi.

Posedujemo mix mašine od proizvođača Helios, Vitex, Zorka, JUB, Bekament, na kojima miksujemo akrilne I fasadne boje u preko 60.000 nijansi.

Tako da , ako je došlo vreme za renoviranje fasade, u farbari Hemoluks možete pronaći veliki izbor stiropora, stirodura, lepkove, mrežice, hidro i termo izolacije, mašinske maltere, dekorativne tehnike za zidove. Takođe, isporučujemo komplet fasade Henkel (Cereterm), JUB (Jubizol), Helios i Bekament. Bavimo se takođe i prodajom lajsni i plafonskih obloga od stiropora, proizvođača Stil by.

A da bi Vaša fasada izgledala lepo I posle više od 10 godina, treba obratiti pažnju na postojanost nijanse, vodoodbojnost fasade, pukotine na fasadi (fleksibilnost lepka), poroznost fasade, mikroorganizme na fasadi. Sve navedene zahteve ispunjavaju naši renomirani proizvođači i partneri sa kojima sarađujemo i koji poseduju sve sertifikate i ateste artikala koji se ugrađuju u akrilne, silikatne i silikonske fasade.


Korišćenjem kompletnog sistema daje se GARANCIJA 10 godina.

Neka Vaš dom dobije željeni izgled i sjaj uz HEMOLUKS PROIZVODE VRHUNSKOG KVALITETA

Kontakt

  • icon
    Adresa : PILOTA MIHAILA PETROVICA 53G, 11090 RAKOVICA-BEOGRAD
  • icon
    Tel 1 : 011/2341-505
    Tel 2 : 063/297-633

ZT Visitor Counter module

0748996
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
429
645
1715
9749
31741
46734
748996